“Vaksinën nuk e ka sjellë Pfizer”/ Tritan Shehu në Open: Malli është kontrabandë

27/01/2021 21:47

Tritan Shehu ish-ministër i Shëndetësisë në qeverinë e PD hodhi akuza ndaj mazhorancës për mënyrën se si vaksina ka ardhur në Shqipëri dhe shtoi se nuk beson që ajo është vaksina e Pfizer.

Tritan Shehu në Open: Këtë vaksinë nuk e ka dërguar pfizer se ata nuk dërgojnë vaksinë pa certifikatë.

Rama tha që e ka dërguar një shtet i BE, po asnjë shtet si doli për zot . Unë e di nga ka ardhur, por nuk e them tani, ardhja është ilegale.
Se po ta dërgonte pfizer do e sillte me polici, dhe me një dosje të madhe.
Malli është kontrabandë dhe s’ka dokumenta . Malli ka kaluar nga pjesa e Rinasit ku kalojnë pasagjerët.

Top Channel