Sa herë ka reshje shiu fshati Gjorm i Kubinit përmbytet duke sjellë problematika të shumta për banorët e kësaj zone, në përmbytjen e shtëpive por edhe tokave bujqësore.

Sipas banorëve përmbytjet ndodhin nga mospastrimi i kanaleve Uji prej ditësh tashmë qëndron mbi sipërfaqet e tokave bujqësore duke dëmtuar kështu të mbjellat.

Pavarësisht situatës dhe dëmeve që shkaktohen nderi më tani nuk është ndërmarrë asnjë zgjidhje.

Top Channel