“Fajin e ka Pipero”/ Habit mjeku Koni: Duhet të kishte pritur derisa….

27/01/2021 22:03

Mjeku Artan Koni e cilësoi si një ‘gabim’ lajmërimin e mjekut Pëllumb Pipero për infektimin e tij.

Ai tha se Pipero nuk duhet të ishte nxituar deri në bërjen e tamponit të dytë: fajin e ka Pipero, në kuptimin e mrë, se ka bërë vetëm një tampon të parë, duhet të presë dhe të dytën.

Por menjëherë doktoreshë Silva Bino ndërhyri duke sqaruar se testi ishte i saktë dhe është e sigurt se Pipero është pozitiv për covid.

Top Channel