Pas viteve ’90 në Shqipëri, të rinjtë kryesisht u fokusuan te universitetet më prestigjioze në vend dhe në botë, duke harruar zanatet që vite më parë ishin një domosdoshmëri në përditshmërinë tonë.

Sonte në Exclusive në Top Channel në orën 20:15, gazetarja Sidorela Gjoni do ju njohë me ata që nuk hoqën kurrë dorë nga zanati.

 

Top Channel