Pasditen e ditës së premte kanë nisur reshje të dendura dëbore në Llogora.

Reshjet janë me intesitet të lartë që ka sjell dhe prani të borës në rrugë.

Borëpastrueset vijojnë punën për mos bllokimin e rrugës.

Top Channel