Në Qafë Plloçë kanë nisur reshjet e dëborës. LSA  sjell pamjet ku shihet se dëbora është e dendur.

Ndërkohë sipas sinoptikanëve, Stuhia “Filomena” që mbuloi një pjesë të Spanjës me dëborë po i drejtohet Ballkanit.

Stuhia parashikohet që të vijë që sot rreth vendeve të Ballkanit dhe Shqipërisë.

Në shumë qytete të ndryshme, si qyteti i Korçës, Bulqiza etj, ka pasur reshje dëbore. Duke nisur nga qyteti i Korçës e deri në zonën e Dardhës, dëbora regjistron një trashësi prej 5-10 centimetrash.

Top Channel