Situata në Korçë/ Ndërprerje e energjisë elektrike në disa zona! Rrëshqitje dherash e gurësh në Moglicë

10/01/2021 09:30

Në qarkun e Korçës, gjatë natës ka pasur reshje shiu me intesitet të dobët deri mesatar, deri 25 mm shi si dhe erë  të cilat kanë shkaktuar në disa zona ndërprerje të energjisë elektrike, si në fidrat nr 3 dhe 4 në qytetin e Ersekës, në fidrin e Cangonjit, si dhe në linjën e Vithkuqit, zona e Lekasit.

Nga OShEE, janë nxjerrë grupet e punës në terren për eleminimin e defekteve. Në dalje të fshatit Moglicë  në një pjesë të rrugës nacionale ka pasur rrëshqitje dherash e gurësh.

Njoftimi:

Mirmengjes! Sipas informacioneve te mara nga strukturat pergjegjese te E. C prane bashkive, dhe drejtuesit e  institucioneve vendore ne teritorin e Qarkut Korce, gjate nates ka patur rreshje shiu me intesitet te dobet deri mesatar, deri 25 mm shi si dhe ere  te cilat kane shkaktuar ne disa zona nderprerje te energjise elektrike, si ne fidrat nr 3 dhe 4 ne qytetine Ersekes, ne fidrin e Cangonjit, si dhe ne linjen e Vithkuqit, zona e Lekasit, nga OShEE, jane nxjere grupet e punes ne teren per eleminimin e defekteve. Ne fushen Maliqit situata  eshte normale, ne lumin e Devollit jane rritur prurjet po pa krijuar probleme. Ne akset rrugore nacionale dhe rurale, qarkullimi i mjeteve kryhet normalisht. Ne dalje te fshatit Moglice ne nje pjese te rruges nacionale ka patur rreshqitje dherash e guresh, nga kompania kontrakore e mirembajtjes, eshte duke punuar per heqjen dhe pastrimin e gureve. Aktualisht rreshjet e shiut jane nderprere. Jemi ne ndjekje te situates.

Top Channel