Aktualisht reshjet po vijojnë edhe në Bulqizë, për pasojë rruga që lidh dy lagjet e qytetit vijon e bllokuar duke pësuar edhe ulje të tokës.

Ndërkohë në fshatin Orzhanovë të njësisë Administrative Ostren është dëmtuar  një shtëpi, ka pasur probleme deri në bllokim të rrugëve rurale të cilat janë shembur nga prurjet e përrenjve në Njësinë Trebisht si dhe në Njësinë Martanesh. Gjithashtu ka edhe  bllokime të fshatit Lene.

Top Channel