Ushqimi është element jetësor që duhet ta kemi shumë kujdes në këto kohë pandemie, sidomos personat më të rrezikuar. Por a kemi mundësi që nëpërmjet ushqimit të ulim mundësinë e infektimit nga Covid- 19?

Nga ana tjetër, ushqimi i duhur dhe sasia e mjaftueshme e ujit gjatë pandemisë se COVID-19, janë thelbësore. Njerëzit që konsumojnë ushqim cilësor, te rekomanduar nga specialiste, janë më të shëndetshëm, me sistem imunitar më të fortë dhe me rrezik më të vogël për t`u prekur nga sëmundjet kronike dhe ato infektive.

Atëherë, si duhet të ushqehemi? Cilat janë ato ushqime dhe suplementë ushqimorë që nuk duhet të mungojnë ndërsa jemi të prekur nga Covid- 19?

Sa rëndësi ka një ushqyerje e mirë dhe e shëndetshme për të rritur Imunitetin ndaj Sëmundjeve te tilla?

Si duhet ta rimarrim veten pas Infeksionit nëpërmjet një ushqimi cilësor?

Sa duhet të kryejmë aktivitet fizik që të përballojmë me sukses Covid- 19?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel