Vlorë- Prurjet e lumit Vjosa mëngjesin e sotëm kanë qenë në ulje.

Mbrëmjen e djeshme niveli arriti pika kritike duke shkuar në 7.20 cm mbi nivelin e detit, që do të thotë dhe 30 cm me shume sot e gjithë zona e njësisë administrative Novoselë do të ishte nën pushtetin e ujit, por niveli ka rënë deri në 6,70 mbi nivelin e detit, pra ka rënie te nivelit.

Sipas sinoptikanëve reshjet e shiut do të ndërpriten gjatë fundjavës, për tu rikthyer sërish në mesjavë.

Top Channel