Qeveria greke do të shtyjë të paktën edhe  per një javë  lockdown-in e përgjithshëm që kishte afat deri ditën e hënë 11 janar.

Gjithçhka do te mbetet përsëri e mbyllur , përveç shkollave fillore dhe kopshteve.

Ndërkohë, sipas kryeministrit Mitsotakis te hënën do të filloje edhe vaksinimi i grupmoshës mbi 85 vjec.

Greqia ka marrë masa të rrepta për të penguar përhapjen e koronavirusit në vend.

Top Channel