Shtohet flota e autoambulancave/ Në terren janë 150 mjete të mirë pajisura

05/01/2021 15:49

Flotës të Urgjencës Kombëtare Shëndetësore i janë shtuar edhe 36 autoambulanca të reja për të rritur reagim ndaj nevojave të qytetarëve për shërbime shëndetësore  24 orë në 7 ditë të javës.

Manastirliu: Vetëm këto dy vite kemi 80 autoambulanca të reja, flota në terren i kalon 150 të mirë pajisura.

Brataj: Janë 4400 litra oksigjen në cdo ambulancë. Mund ta çojmë nga Konispoli në Tropojë pot ë duam pacientin

Rama: U plotësua ky cikël në fakt me vështirësi. E gjithë ajo lemeri dhe rrënimi çerek shekulli është mbrapa krahëve tani.

Top Channel