Projekti i “Unazës së Madhe”/ IKMT prish 5 objekte një dhe dy katëshe në Shkozë

05/01/2021 13:18

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit informon se ka prishur sot 5 objekte një dhe dy katëshe në Shkozë.

Prishjet e ndërtesave, bëhen për shkak se në këtë hapësirë do të ndërtohet Unaza e Madhe e Tiranës.

Njoftimi i IKMT:

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka rifilluar punën sot ne gjurmën ku do të ndërtohet Unaza e Madhe e Tiranës. Ne pjesën lindore, loti III, Shkozë, IKMT ka nisur prishjen e 5 objekteve, një dhe dy katëshe, me funksione të ndryshme.

Top Channel