Si do të kryhet vaksina? Pyetja që është në mendjen e shumë personave në Shqipëri. Ajo që dimë është se do të nisë në javën e tretë të janarit vaksinimi i mjekëve dhe infermierëve që ndodhën ne vijën e parë të luftës me covid 19.

Megjithatë zonja Iria Preza nga ISHP na tregon hapat që do ndiqen.

Sa grupe pune do jenë të vendosur në stadium. Sa persona mund të vaksinohen në të njëjtën kohë dhe sa zgjat ky proces.

Fakti që mjekët do jenë të parët të cilët vaksinohen bën që qytetarëve tu shtohet besimi ndaj vaksinës të paktën këtë mendon zonja Preza.

Top Channel