Festimet ndryshe për vitin 2021/ Shqiptarët bëjnë urime virtuale. Nuk munguan fishekzjarrët

01/01/2021 13:00

Shqiptarët këtë ndërrim vitesh e kanë pritur në banesat e tyre për shkak të pandemisë.

Por edhe pse te ndaluara dhe jo në shitje, fishekjzarret nuk munguan as nga një pjesë e qytetarëve.

Top Channel