TOP STORY/ Trafikantët arabë që maskohen si investitorë, zbulohen zyrtarët e lartë të policisë të përfshirë

29/12/2020 23:43

Shqipëria është shndërruar në urë kalimi për emigrantët që vijnë nga Lindja e Mesme dhe bazë e rëndësishme e trafikut të klandestinëve.

Top Story zbuloi përmes dy serive disa grupe trafikantësh arabë të maskuar si investitorë në vendin tonë. Pjesë e skemës ishte edhe drejtuesja e Policisë Kufitare, bashkëshorti i së cilës siguronte dokumentacionin e emigrantëve kundrejt pagesave mijëra euro.

Pas këtij dokumentari, disa drejtues policie u arrestuan, ndërsa SPAK nisi hetimet.

Emisioni i plotë:

Top Channel