Greqia ka hedhur edhe njëherë sytë e zgjerimit drejt detit territorial shqiptar në Jon.

Për herë të parë, Top Story zbuloi interesat miliarda euro të grekëve në zonat e prespektivës së hidrokarbureve.

Këto zona, janë në 3 pika të ndryshme në detin shqiptar. Në analizën në terren, u zbuluan standartet e dyfishta të grekëve dhe skenarët për të përfituar në kurriz të Shqipërisë.

Emisioni i plotë:

Top Channel