Shpërthen tubacioni i ujit të pijshëm në Vlorë/ “Shatërvan” te zona e Ujit të Ftohtë

29/12/2020 10:44

Në orët e para të mëngjesit të sotëm, një tubacion i ujit të pijshëm është çarë në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë.

Amortizimi i tubave e ka bërë të pamundur mbajtjen e presionit të ujit, që ka shpërthyer dhe është derdhur në rrugë.

Ndërmarrja e ujësjellësit ka bërë të mundur, pas disa orësh, mbylljen e rubinetave.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel