Adriano Dyrmishi është konfirmuar në detyrë prokuror pranë Prokurorisë së Rrethit Tiranë.

Ai doli para trupës gjykuese me Suela Zhegun kryesuese, Lulzim Hamitaj Relator dhe Brunilda Bekteshi anëtare. Dyrmishi doli i pastër me të treja kriteret.

Top Channel