“Deviral – Trajtimi më i fundit i Covid- 19 mbërriti në Shqipëri!”

26/12/2020 10:28

Pavarësisht se Pandemia e COVID- 19 ka filluar prej mëse nje viti, ende nuk ekzistojnë medikamente specifike për të trajtuar infeksionin nga ky virus.

Lëshimi në treg i një medikamenti të tillë kërkon disa faza eksperimentale klinike. Cilat janë medikamentet që kanë treguar efikasitet ndaj virusit?

Sa rëndësi ka një sistem i mirë imunitar për t’ju përgjigjur virusit dhe çfarë duhet të bëjmë për ta rritur atë? Çfarë është Deviral, produkti që ndihmon në rritjen e imunitetit të organizmit dhe që së fundmi mbërriti në tregun shqiptar?

A është një alarm i justifikuar varanti i ri i koronavirusit qe shpërtheu në Mbretërinë e Bashkuar? Nga ka ardhur ky variant i ri virusit dhe a është më ngjitës apo më vdekjeprurës?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00

Top Channel!

Top Channel