Urimi i Imzot George Frendo në “Shqipëria live”: Në 2021 të mos lejojmë që qeveria të na përçajë!

25/12/2020 13:15

Imzot  George Frendo në ditën e Krishtlindjes thekson rëndësinë e të qëndruarit bashkë.

“Uroj që 2021-shi të jetë më mirë, të na sjellë më shumë shpresë kundër koronavirusit, të qëndrojmë më shumë bashkë, mos të lejojmë që gjëra si politika te bëhen shkak përçarjeje”.

Imzot Frendo kërkon nga shqiptarët të qëndrojnë të bashkuar dhe të duan familjen, si themeli i shoqërisë dhe mbi të gjitha të angazhohen për drejtësi: “Në 2021 të angazhohemi më shumë për drejtësi, që është themeli i paqes”.

Top Channel