Në Bulqizë ka filluar të zbatohet ora e re policore.

Pas orës 20 e 30 forca të policisë kanë nisur patrullimin në rrugët e qytetit duke bere thirrje atyre qytetarëve që ishin ende rrugëve si dhe bizneseve të cilat nuk ishin mbyllur ende.

Siç edhe duket nga pamjet filmike, në Bulqizë po respektohet “karantina” dhe qytetarët i janë drejtuar me shpejtësi banesave të tyre, duke rikthyer “heshtjen” dhe “qetësinë” në çdo rrugë të qytetit.

Top Channel