Mesha e Krishtlindjes për shkak të masave të reja të pandemisë do të mbahet në orën 18:00 në Katedralen e Shën Palit dhe 18:30 në Dioqezat e tjera, kështu qytetarët do të kenë mundësi që të kthehen në shtëpi para orës së re policore 20:30.

Ndërkohë besimtarët ortodoksë i uroi Kryepeshkopi Anastas, i cili tha se Lindja e Krishtit do të kremtohet me thjeshtësi, privim, por edhe me dhimbje për ata që ndërruan jetë të vetmuar.

Fotot më poshtë tregojnë përgatitjet e pa për meshën.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel