Ulqinaku dhe Brataj njëzëri: Covax siguron se në tre muaj e parë të 2021-it do furnizojë me vaksina Shqipërinë

23/12/2020 22:44

Mjeku Dritan Ulqinaku dhe kreu i urgjencës Kombëtare Skënder Brataj thanë në Open se Covax ka siguruar se në tre muaj e arë të vitit 2021 do të furnizojë me vaksina Shqipërinë.

Ulqinaku: Në shkresë që i ka mbërritur ministrisë thuhet se covax siguron se në tre muaj e parë do furnizojë me vaksina Shqipërinë, nuk dihet cila vaksinë ende.

Brataj: Po në tre muaj e parë do jetë vaksina në Shqipëri, nuk di të them cila. Dua të them dhe që nuk ka datë as Maqedonia datë meqë bëhet krahasimi.

Top Channel