Gazetari i mirënjohur i Radio Shkodrës, TVSH, Deutsche Welle në shqip, si dhe i mediave lokale Lek Plani ka ndërruar jetë sot, ndërkohë që prej disa ditësh ai ishte infektuar me covid.

Për mbi 30 vite, Plani ishte pjesë e medias së  shkruar dhe asaj vizive duke punuar për televizionin shtetëror,  për  Deutsche Welle në shqip, si dhe i mediave lokale në Shkodër.

Lekë Plani ishte edhe një instrumentist i njohur në qytetin e Shkodrës e ka marrë pjesë në aktivitetet artistike.

Ka qenë miku i tij, gazetari Gasper Marku i cili ka ndarë lajmin e trishtë:

Lajm tronditës! Sapo më njoftuan, se gazetari i mirënjohur i Radio Shkodrës, TVSH, Deutsche Welle në shqip, si dhe i mediave lokale Lek Plani, ndërroi jetë në Tiranë. Për orarin e ceremonisë së varrimit do të njoftohet në një moment të dytë.
Ngushëllime familjes “Plani”, pushofsh më paqe, kolegu, shoku, miku ynë i mirë, Leka!

Lek Plani

Top Channel