Harta e ujësjellësit

Banorët e fshatit Vane të  Delvinës do të kenë ujësjellës të ri.

Ky është një lajm i mirë për banorët pas hapjes së procedurave të tenderimit.

Fondi për ndërtimin e ujësjellësit të Vanës është 780 milionë lekë të vjetra dhe tenderi mbyllet në 20 janar 2021.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel