Foto ilustruese

Energjia elektrike do të stakohet dhjetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 ditën e nesërme 21 dhjetor për shkak të remontit të parashikuar në NST Valias.

Zonat që do të preken janë Bërxullë, Domje, Bathore, Bregu i Lumit dhe pjesërisht Qereka.

Njoftimi i OSHEE

Mirmbrema kolege/Njoftim për abonentët Tiranë. Stakim, 21 dhjetor Për shkak të remontit të parashikuar në NST Valias, në datën 21 dhjetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë. Bërxullë, Domje, Bathore, Bregu i Lumit, Qerekë (pjesërisht)

Top Channel