Si u shkatërrua ushtria shqiptare?/ Sonte në ciklin Gjurmë Shqiptare të gazetarit Marin Mema

19/12/2020 15:30

Si u shkatërrua ushtria shqiptare ? Cfarë ndodhi me pronat, armatimet, municionet qe u trashëguan ne post diktaturë ? Cili ishte fati i shumë prej reparteve një pjesë në zona bregdetare ? 

Sigurisht shumë dokumenta janë zhdukur, të tjera ende edhe sot mbahen të fshehta…. Kjo sepse pas tyre fshihen njerëz me pushtet….

Pasuritë e ushtrisë që me ndryshimin e sistemit ishte normale të reformohej nuk u rihodhën as në këtë sektor dhe as në shërbim të ringritjes së ekonomisë së shkatërruar shqiptare… Po atëherë çfarë ndodhi me to ? Ku shkuan këto pasuri marramendëse ?

Sonte në 20:10 në Gjurmë Shqiptare të gazetarit Marin Mema do të vijë një dokumentar me fakte dhe të dhëna të forta.

Top Channel