Dhëmbë të prishur, dhëmbë të hequr para kohe apo dhëmbë të vënë në moshë shumë të re…! Këto janë disa nga problematikat e shëndetit të dhëmbëve që dallohen tek shqiptarët.

Sipas një studimi të bërë mbi shëndetin oral në vendin tonë, rezulton së një pjesë e konsiderueshme e popullsisë nuk ka kujdes ndaj higjienës së gojës dhe për pasojë ndaj mirëmbajtjes së dhëmbëve. Po sipas këtij studimi, 60% e shqiptarëve i kanë dhëmbët aq të prishur sa është e pamundur t`i ndreqin më. Natyrshëm na lind pyetja; Cila është arsyeja që hasemi me këtë situatë për sa i përket higjenës orale në vendin tonë?
Sa është përmirësuar ndër vite kultura e shqiptarëve për mirëmbajtjen e dhëmbëve?
Si të zëvëndësojmë dhëmbët e humbur nëpërmjet teknikës më të fundit “All-On-4”, e quajtur ndryshe “Dhëmbë brenda ditës”? Klinika dentare e mirenjohur Brianza Dent ka filluar aplikimin me sukses te kesaj metode.
Në çfarë moshe dhe në cilat raste rekomandohet të përdoret kjo teknikë?
Cilat janë avantazhet e teknikës “All-On-4” në krahasim me teknikat e mëparshme?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel