Tregu në  Novoselë të Vlorës, i cili ndodhet poshtë urës së Mifolit nuk ka asnjë kriter dhe kusht që të quhet i tillë.

Ky është një  treg i zakonshëm, në të cilin zhvillojnë aktivitetin e tyre me qindra tregtar. Edhe pse ka më shumë se 27 vite që funksionon, shitësit thonë se nuk kanë parë kurrë ndonjë rregullim.

Në këtë të ashtuquajtur treg shiten që nga rrobat e përdorura deri te shpendët dhe bagëtitë, jashtë çdo standardi higjienik.

Top Channel