“Fëmijët të mësojnë nga videot e tua se si masturbohesh”, debate të forta mes pastorit dhe gazetares: Patriark i shpifur

17/12/2020 14:59

Në emisionin “Shqipëria Live” u diskutua gjatë në lidhje me temën “a kanë edukatë seksuale shqiptarë?”. Të ftuar në studio por edhe në lidhje direkte ishin shumë të ftuar nga fusha të ndryshme.

Kjo temë ngriti edhe debate të ashpra mes pastorit Akil Pano dhe Zhaklin Lekatari.

Teksa pastori fliste, Zhaklin ndërhynte herë pas here dhe në një moment Pano thotë: Fëmijët të mësojnë nga Ti duke parë videot në “Youtube” se si masturbohesh.

E pikërisht kjo fjali e acaroi Lekatarin, e cila i kthehet pastorit: Ju po flisni për turpin, jeni patriark i shpifur. Ju jeni kundër edukimit dhe më mjafton kaq. Në shekullin e XXI dhe një pastor flet kështu. Ju po më zhvlerësoni mua duke përdorur epitete seksuale. Kjo quhet hipokrizi. Sapo e bëri personale. Fëmijët le të mësojnë nga Ti për masturbimin.

Pastori ndërhyn duke thënë: Në rast se unë do të isha kundër edukimit, nuk do të isha këtu duke folur rreth kësaj teme. Fëmijët e mi nuk do të ishin me mastera. Jam kundër atij lloj edukimi pervers. Të risjellësh njerëzit brenda shpellës që njerëzit dhe feja është munduar ta largojë. Problemi i Zhaklin është se nuk dëgjon”.

Gazetarja shton: Unë nuk besoj në përralla me zot, se nuk ka frikë nga vdekja si ju. Është më katolik se sa Papa. Pastori në Shqipëri më katolik se sa Papa, kjo është hipokrizi. Ju njoh nga buzëqeshja.

Top Channel