Në Open në Top Channel po diskutohet për ardhjen e vaksinës në vendin tonë. Tema prodhoi debate të shumta mes panelistëve.

Mjekja e njohur Marsela Ceno foli nga Gjermania ku tregoi situatën që ndodhet aje. Ceno tha se situata është alarmante dhe se më 24 dhjetor pritet të nisë vaksinimin me vaksinën Pfizer-Biontech.

“Situata është alarmante. Nga sot ka nisur një ashpërsim i masave. Në disa qytete që kanë numër incidence të lartë ka orë policore. Pritet që me datë 24 dhjetor të nisë vaksinimi në Gjermani me vaksinën Pfizer-Biontech. Është edhe vaksina Gjermane por që është pak larg çertifikimit dhe mund të fillojë në 2021”- tha Ceno.

Top Channel