Lëkundje toke të lehta janë ndjerë në Elbasan.

Të dhënat e para thonë se magnituda ka qenë 2.5 me thellësi 3 km.

Epiqendra ka qenë 9 km në verilindje të Elbasanit, dhe lëkundjet janë regjistruar në orën 22:32.

Top Channel