Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme do të do të mbeten pa energji disa zona në Tiranë, për shkak të remontit të OST në NST Farkë.

Zonat që s’do të kenë energji elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-10:30 do të jenë Pjesërisht Liqeni i Thatë dhe Vilat Lundër.

Njoftimi i plotë:

Mirmbrëma kolegë

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 15 dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, në datën 15 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00-10:00
Pjesërisht Liqeni i Thatë

10:00-10:30
Vilat Lundër

Top Channel