Në Vlorë protesta për Klodianin sot, 25-vjeçarin që u vra nga efektivi i policisë, po zhvillohet tejet paqësore.

Pjesëmarrësit në total janë vetëm 4 persona.

Me pankarata në ata kanë kërkuar ristrukturimin e policisë së shtetit dhe largimin e drejtorit të përgjithshëm të policisë Ardi Veliu.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel