Protesta në Shkodër

Nis protesta paqësore në Shkodër për vrasjen e Klodian Rashës.

Qindra qytetare marshojnë në rrugët e qytetit me thirrjet “Rama Ik” dhe “Drejtesi per Klodianin. Ata kanë sulmuar selinë e PS.

Gjithçka nis në mënyrë paqësore, ndërsa më pas ata kanë djegur edhe stendat e reklamave në rrugë. Një grup policësh janë në vendngjarje për të normalizuar situatën.

Top Channel