POGRADEC – Protesta për Klodian Rashën është zhvilluar edhe në qytetin e Pogradecit.

Por ndryshe nga Tirana, protestuesit në Pogradec nuk kanë agravuar protestën në dhunë.  Pas disa minutash tubimi, protestuesit janë shpërndarë pa krijuar tensione dhe incidente.

Top Channel