Përmbytje në Durrës

Reshjet e shiut dhe breshërit që ranë pasditen e së enjtes kanë shkaktuar përmbytje rrugësh në Durrës.

Qarkullimi është vështirësuar në shumë akse rrugore, si për këmbësorët dhe për automjetet.

Top Channel