Ambasada Amerikane

Ambasada amerikane ka bërë një tjetër reagim për ditën ndërkombëtare të korrupsionit.

Ambasada ka renditur disa fakte se pse duhet luftuar korrupsioni.

Postimi

Përse duhet luftuar #korrupsioni? Korrupsioni ofron mundësi për kriminelë, trafikantë dhe terroristë. Korrupsioni hap rrugën për shkeljë të të drejtave të njeriut, pastrim parash dhe krim të organizuar ndërshtetëror. Së bashku, ne mund t’i mundim këto forca! #IACD2020

Përse duhet luftuar #korrupsioni? Korrupsioni ofron mundësi për kriminelë, trafikantë dhe terroristë. Korrupsioni hap rrugën për shkeljë të të drejtave të njeriut, pastrim parash dhe krim të organizuar ndërshtetëror. Së bashku, ne mund t’i mundim këto forca! #IACD2020

FOTO GALERI
1/4

Top Channel