Ana dhe Atdheu ka qenë takimi i radhës në PërPuthen. Të dy kanë pranuar se kanë pasur shumë emocione në takimin e tyre.

Atdheu është shprehur se ndihej shumë mirë me Anën, ndërsa kjo e fundit ka thënë se pas shumë kohësh ka filluar të ndjejë diçka në një takim.

Atdheu: Gëzuar për të ardhmen tonë që do përputhemi.
Ana: Ku e di ti që do përputhemi?

Atdheu: Nuk më gënjen intuita.
Ana: Po unë jam shumë e përkedhelur. I pëlqen femrat e përkëdhelura.

Athdheu: Më pëlqen. femrave u shkon si qenie e butë që janë. Kam emocione. Ti ta dridh zemrën.

Ana: Cne kështu?  Mendon që unë jam besnike?

Atdheu: Dashurohem o shumë o fare.

Ana: Pse të mos besoj unë tek një kimi. Nuk mendoja që do përshtatesha në PërPuthen. Nuk dua të dal në përfundime. Më mirë tja lëmë kohës

FOTO GALERI
1/9

Top Channel