Në botë të rinjtë paralelisht me shkollën dhe punën angazhohen shumë në punë vullnetare.

Ky model po ndiqet edhe nga një pjesë e të rinjve në Shqipëri.

Ju ftojmë të ndiqni historinë që sjell, gazetarja Juli Ristani.

Top Channel