Hapet spitali i katërt Covid/ Dërgohen të sëmurët e parë në pavijonet e spitalit të ri

01/12/2020 15:14

Shtimi i numrit te te infektuarve me covid 19 dhe rritja e numrit te rasteve qe kane nevoje per trajtim ne Spital ka cuar ne hapjen e spitalit covid 4 i cili ndodhet ne autosdrate ne strukturat ish universitetit kristal.

Si fillim ne kete strukture te re spitalore me nje kapacitet prej 100 shtreterish do trajtohen paciente qe presin te negativizohen.

Ku spital ne nje moment te dyte do te trajtoje edhe paciente qe jane ne gjendje te rende shendetesore pasi ka salle reanimacioni me 10 shtreter dhe burime oksigjeni per ata qe kane nevoje per frymëmarrje te drejtuar.

Top Channel