Në Njësinë Administrative të Shijakut po ndërtohen 400 banesa individuale për familjet e prekura prej tërmetit të një viti më parë.

Deri më tani kanë përfunduar 58 shtëpi të reja. Në fshatin Gjepalaj familjeve Rusi, Doda dhe Gjepali në mënyrë simbolike çelësat ua dha kryeministri Edi Rama.

Po në Gjepalaj kryeministri vizitoi edhe një tjetër shtëpi të re.

 

Top Channel