Marge nuk është nje fëmije si gjithë te tjerët, qe ne këtë moshe ajo adhuron te pozoje madje dhe te imitoje te gjithë personazhet e saj te preferuar.

Por si nisi pasioni i saj per te imituar veshjet e te gjithëve. Qe ne moshën 1 vjecare e deri tani.

Dëshira e Marge është qe ne te ardhmen ky pasion i saj te vijoje edhe me tej me personat publik te cilët nuk reshtin se mbështeturi bukuroshen 4 vjecare.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Sidorela Gjoni.

Top Channel