“Gëzuar Shqipëri e vlerave më të mira kombëtare”/ Monika Kryemadhi, video-mesazh me të rinjtë e LSI-së

28/11/2020 10:56

Përmes një videoje të të rinjve gjimnazistë të LSI-së, Monika Kryemadhi u ka uruar shqiptarëve festën e Pavarësisë.

“Gëzuar Shqipëri e të rinjve dhe vlerave më të mira kombëtare. Ju përshëndes me këtë video urim origjinal nga të rinjtë gjimnazistë të LSI”, shkruan Kryemadhi.

Në videon e realizuar në disa vende të Shqipërisë, shfaqen të rinj të veshur me kostume popullore dhe me mesazhet: “108 vite krenari”, “108 vite shtet”, “108 vite liri”, “108 vite pavarësi”.

Top Channel