Hatixheja me vizatimin

 Hatixheja  ishte një prej katër fëmijëve shqiptarë që la kampin e ferrit në Siri disa javë më parë.

Për të ky ishte 28 Nëntori i parë duke festuar festën e Pavarësisë.

Gazetari i Top Channel Muhamed Veliu thotë se  megjithëse ajo ka lindur në Siri është ulur sot për të bërë disa vizitatime mes tyre edhe një flamurin Kuq e Zi.

Haxhixhja bashkë me nënën Floresha Rashën, një tjetër motër dhe vëllain janë marrë nën kujdes nga Shërbimi Kombëtar Social.

Fotot e Hatixhesë nga një lolakion sekret e  tregojnë atë të qetë që njësoj si bashkëmoshatarët e saj i kënaqet të vizatuarit.

Hatixheja duke vizatuar

Top Channel