Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, shembi sot me shpërthim të kontrolluar një pallat 9 katësh në Durrës.

Pallati ishte i dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019.

Në trupin e objektit u hapën 1100 furnela dhe u vendos një sasi prej 40 kg lëndë plasëse.

Top Channel