Nënshkruhet marrëveshja me Ambasadën gjermane, qëllim forcimi i marrëdhënieve

27/11/2020 17:08
Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj

Ambasada e Gjermanisë me atë të vendit tonë  ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me qëllim forcimin e marrëdhënieve vëllazërore për të bashkërenduar punën mes Ambasadave e Konsullatave.

Lajmin e bëri të ditur Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, i cili theksoi se kjo marrëveshje parasheh së paku një aktivitet të përbashkët në çdo muaj, në të mirë të shqiptarëve e në shërbim të forcimit të mëtejmë të marrëdhënieve me Gjermaninë. Gjithashtu, Cakaj u shpreh se në Mynih tashmë Shqipëria e Kosova ndajnë një godinë të përbashkët.

“Krenar me punën e jashtëzakonshme të diplomatëve të Kosovës e Shqipërisë në Gjermani”, tha Cakaj.

Top Channel