Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, do të shembë sot me shpërthim të kontrolluar një pallat 9 katësh në Durrës.

Pallati ishte i dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019.

Në trupin e objektit janë hapur 1100 furnela dhe është vendosur një sasi prej 40 kg lëndë plasëse dhe parashikohet që detonimi të bëhet në orën 13:00.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel