5 shqiptarë në burgun grek Domokou janë përleshur mes tyre me shkopa druri, ku njëri prej tyre është plagosur.

Sipas medias greke, i gjithë sherri ka nisur kur 4 shqiptarë sulmuan një tjetër me sende metalike dhe shkop druri duke e plagosur rëndë. 30-vjeçari i plagosur në fytyrë ndodhej në paraburgim i dënuar për vrasje të mbetur në tentativë.

Pas përleshjes, autoritetet greke kanë filluar hetimet për përplasjen e përgjakshme në burg.

Top Channel